Publicitat
Terrassa

Suprimeixen el límit d’aforament a les competicions en interior

Públic a una competició de handbol, encara amb restriccions.

El Govern de la Generalitat ha aprovat, en el marc del Procicat, canvis en les mesures de contenció davant la Covid-19 a Catalunya. La nova resolució, que entrarà en vigor aquest divendres 22 d’octubre i tindrà una vigència de quinze dies dies, introdueix novetats en els aforaments en les competicions esportives i el sector de l’oci nocturn.

Concretament, s’amplien els aforaments en instal·lacions esportives interiors, que fins ara era del 80%, passa al 100%. D’altra banda, l’aforament de l’oci nocturn interior i assimilats passa al 80% , amb accés obligat amb certificat COVID, quan fins ara era del 70%.

Les mesures s’enviaran al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, atès que l’ús del certificat COVID requereix de l’aval judicial previ.

Continuarà vigent, com fins ara, la prohibició de menjar i beure al carrer entre la 1h i les 6h, així com la prohibició de vendre vegudes alcohòliques a les botigues de conveniència entre les 22h i les 6h.

El Govern insisteix en la necessitat de seguir mantenint les mesures bàsiques de prevenció davant de la COVID19, com ara la necessitat de fer un ús correcte de la mascareta, mantenir la distància sempre que sigui possible i aplicar les mesures higièniques.

A Catalunya, les dades epidemiològiques situen la pandèmia en nivells baixos. El risc de rebrot és de 45 (baix) i la velocitat de reproducció de l’1,02.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Suprimeixen el límit d’aforament a les competicions en interior
To Top