Publicitat
Terrassa

Llicència d’obres per a la masia de Can Boada

La masia de Can Marcet està pendent d’ajustos en el projecte

La masia de Can Boada del Pi és un edifici municipal catalogat

L’Ajuntament de Terrassa ha informat que les obres de rehabiltiació de la masia de Can Boada del Pi podrien començar “en el termini màxim d’un mes” i que la previsió és que els treballs s’allarguin uns sis mesos. El condicionament de l’edifici catalogat pot començar després que l’administració concedis a la propietat la llicència d’obres que permetrà rehabilitar la masia.

La notícia, positiva, donat que fa còrrer el rellotge del projecte després de dues dècades de reivindicacions veinals, ha provocat “desconcert” entre els veïns de Can Boada del Pi, que han seguit de prop la tramitació.

“Celebrem que comencin els treballs aviat –comenta Antonio Amate, president de l’AVV de Can Boada del Pi–, però no entenem que ara s’hagi concedit la llicència d’obres, quan ja ho havian anunciat el mes de març, al ple de setembre i a l’octubre en el consell de districte. Ara resulta que la llicència no existia, que s’ha concendit ara”.

Al mateix sector resta pendent la rehabilitació de la masia de Can Marcet. El projecte resta pendent des de principis d’any. L’Ajuntament “ ha tornat a requerir” l’execució urgent dels treballs i “ha imposat noves multes per incompliment”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top