Publicitat
Terrassa

Can Boada del Pi demana la neteja de la riera

Els veïns es queixen de la brutícia al barri

Residus al transvasament de la riera del Palau / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Tot segueix igual, denuncia l’associació de veïns (AVV) de Can Boada del Pi. Tot segueix igual quant a l’acumulació d’escombraries en el transvasament de la riera del Palau al seu pas per aquest barri. Hi havia un compromís municipal per netejar aquest tram, però “tot segueix igual”. L’Ajuntament diu que l’acumulació de residus s’ha descobert en desbrossar la riera i que hi treballa per solucionar el problema.

Aquesta demanda va ser una de les formulades (recordades, més aviat) als regidors que la setmana passada van visitar el barri i van recórrer punts que figuren al repertori de queixes veïnals. L’entitat rememora el compromís que va treure de la regidora de Rieres, Jennifer Ramírez, fa sis mesos. I aquest compromís fixava una neteja dels trams més bruts en unes setmanes, segons recalca el president de l’AVV, Antonio Amate. Però la brossa continua allà.

Sobretot, s’hi acumulen bosses de plàstic. I sobretot, sota els ponts: el “gran” i la passarel·la, i al costat de les voreres. El govern municipal assenyala que té un equip encarregat de netejar de residus les rieres de Terrassa, especialment la de les Arenes, la del Palau i el Torrent Mitger.

 

La desbrossada

Arran de la desbrossada de la riera de les Arenes i un tram del transvasament de la del Palau, “s’han pogut observar una gran quantitat de residus i és en aquest llocs on actualment s’hi està treballant”, admet el Consistori. Però caldrà esperar. Un cop es retiri la vegetació d’aquests trams, es seguirà realitzant la ruta a la riera del Palau, als sectors de Can Boada del Pi on es demana aquesta actuació.

Hi més espais afectats al barri. Els veïns sol·liciten també una neteja regular als voltants de l’institut Nicolau Copérnic, zona amb un problema recurrent de brossa. “Volem que s’estableixi una periodicitat de recollida per part d’Eco-Equip, per exemple una vegada al mes, i que no sigui necessari insistir”, conclou Amate.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Can Boada del Pi demana la neteja de la riera
To Top