Publicitat
Terrassa

Una botiga de bosses obrirà a la porta del carrer Sant Pere

El nou establiment s’estrenarà per la campanya de Nadal

Els treballs a l'interior de l'establiment anuncien l'obertura imminent /Laura Hernández

El carrer Sant Pere està d’estrena comercial. Un dels locals més emblemàtics, el número 8, ocupat per l’empresa de telefonia Orange fins a 2019, tornarà a obrir com a botiga de bosses.

En aquest moment els operaris treballen en l’equipament de l’establiment, que té previst obri portes abans de la campanya de Nadal. Aquest matí, els pintors treballaven en el paviment del nou establiment.

La reactivació dels baixos comercials del número 8 del carrer de Sant Pere és un revulsiu per a l’eix comercial. Així ho valoren a Terrassa Centre, que veuen l’obertura de la nova botiga com “una molt bona notícia”.

Operaris treballant en la pavimentació de l’interior de la futura botiga /Laura Hernández

La implantació d’un establiment especialitzat en la venda de bosses pot consolidar aquest tram de Sant Pere com a un eix dels complements. Al davant del local en obres hi ha la botiga Front Bolsos i al voltant hi conviuen altres comerços especialitzats en l’equipament de la persona.

Poc metres a munt, Sant Pere ja funciona com a eix i referent del sector del calçat, amb botigues com Casas, Calzados Nanju o Joan & David, entre d’altres.

El local del número 8 del carrer de Sant Pere és un dels més estratègics de l’eix comercial. Situat a l’accés sud del carrer, ocupa una gran façana vidrada que, per les seves característiques, protagonitza l’entrada al carrer.

El solar porta més de dos anys tancat. La firma Orange va ser la darrera en ocupar l’establiment, on va obrir una de les seves oficines comercials. El 2019 l’operadora de telefonia es va traslladar a un local de la Plaça Vella i, desde llavors, el local esperava nou llogater.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top