Publicitat
Terrassa

Detingut per un atracament amb ganivet

Havia robat una cartera i un mòbil minuts abans

Els mossos tenien previst passar avui el detingut a disposició judicial

Un presumpte atracador va ser detingut aquest diumenge minuts després d’un robatori. Havia amenaçat la víctima amb un ganivet per robar-li la cartera i el telèfon mòbil. L’atracament va tenir lloc a la Cogullada. I a la Cogullada, a uns metres, els mossos van enxampar el sospitós.

Eren les 19.30 quan els serveis d’emergències van saber dels fets. Els Mossos d’Esquadra de Terrassa van tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació perpetrat a la plaça de les Josefines, on un lladre havia amenaçat un ciutadà amb un ganivet. Li va exigir la cartera i el telèfon mòbil.

Va aconseguir el botí i va fugir, però els testimonis que van parlar amb els mossos van facilitar una descripció del malfactor que va resultar clau per a la intervenció policial.

Minuts després , efectius de la policia que patrullaven la Cogullada buscant l’autor de l’atracament van veure un individu sospitós. Responia a la descripció facilitada pels testimonis. Es trobava al carrer del Concili Egarenc.

La zona, la cantonada del carrer del Concili Egarenc amb la carretera de Martorell, es va omplir de cotxes patrulla. Les proves contra l’identificat no van trigar gaire a aparèixer. En l’escorcoll, els mossos van trobar un ganivet i el mòbil de la víctima, que va recuperar l’aparell.

El sospitós va ser detingut davant de la presència de nombrosos veïns i vianants. Està considerat autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Té 41 anys i nacionalitat espanyola, es veí de Terrassa i els mossos tenien previst passar-lo avui a disposició del jutjat de guàrdia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detingut per un atracament amb ganivet
To Top