Publicitat
Terrassa

Les entitats del Districte Zero organitzen un nou cicle d’activitats per a infants

Començarà el pròxim 18 de desembre i s’allargarà fins al maig de 2022

Espectacle de la companyia Pengim-Penjam Titelles

Una desena d’entitats del Districte Zero de Terrassa es tornen a unir enguany per posar en marxa una nova edició del Cicle Infantil i Juvenil al Districte Zero, amb propostes artístiques de tota mena per a nens i joves.

El programa s’iniciarà el pròxim 18 de desembre i s’allargarà fins al maig de 2022 amb un total de set activitats que inclouen conta-contes, poemes, música, pintura i titelles.

El cartell és el següent:

LA VERITAT DE LES PRINCESES amb La Boia Teatre
Aquesta és la història d’una princesa en vaga, cansada que tothom li expliqui com ha de ser una princesa com cal i decidida a explicar les veritats de les princeses. I és que… les princeses també es tiren pets!
Un conta contes i posterior taller de titelles amb materials reciclats.
18 de desembre 2021 a les 18h
Ateneu Candela
A partir de 3 anys
Organitza: L’Embarral
Preu: 5€/persona

EL GUINYOL – ARTUR I BLANCAFLOR amb Pengim-Penjam Titelles
Durant l’Edat Mitjana, els trobadors, joglars, titellaires… es movien per ciutats, viles i castells; actuant en places, pòrtics d’esglèsies, o als salons dels cortesans, contant els fets més rellevants dels últims temps, les proeses dels herois populars, etc. Bé en forma de romanço, «cantiga», narració…. Malgrat que avui ens trobem a l’era de la comunicació via satèl·lit, la distància entre les persones és més gran. «El Guinyol» es un intent de recuperar aquesta proximitat tot explicant una història de l’època.
8 de gener 2022 a les 17:30h
Lab7,70 (Carrer Canonge Rodó, davant el núm 49)
A partir de 3 anys
Organitza: Tub d’Assaig
Preu: 5€/persona

LA NOSTRA CIUTAT de Thornton Wilder amb CapitanosTrup
El grup de l’escola de teatre Les Pisanes ens ofereix aquest espectacle. La vida dels habitants de la petita localitat nord-americana de Grover’s Corners transcorre com a qualsevol altre lloc del món: neixen, creixen, s’enamoren, es casen i
moren. L’aparent senzillesa de la seva existència es converteix en un cant als petits esdeveniments quotidians i en una colpidora reflexió sobre la consciència de viure.
5 de febrer 2022 a les 18h
El Vapor – Casa de la Música
A partir de 12 anys
Organitza: Les Pisanes
Preu: 5€/persona

TANTES DITES, TANTES RIMES I MOLT MÉS amb Crisspeta i Editorial Yekibud
En aquests poemes, que són per a nens de totes les edats, les protagonistes són les frases fetes que diàriament utilitzem en la nostra vida quotidiana. I amb tals frases es creen poemes plens d’humor, de jocs de paraules, rima, doble sentit … Les il·lustracions que acompanyen cada poema ho fan de tal manera que es fonen amb els versos perquè dibuix i text formin un
tot.
12 de març 2022 a les 18h
Ateneu Candela – Synusia
A partir de 7 anys
Organitza: Synusia i Ateneu Candela
Preu: 5€/persona

EL NEN I EL MÓN amb Rita&Luca Films
Un nen petit viu amb la seva família en una idíl·lica zona rural del Brasil, fins que el seu pare ha de marxar a treballar a la ciutat. El nen decideix emprendre un viatge per trobar-lo, una aventura apassionant que el portarà a descobrir un altre món controlat per la tecnologia, les màquines i els mitjans de comunicació. Una realitat que el nen contemplarà amb els seus ulls
d’infant, intentant sobreviure sempre de la manera més juganera i innocent.
Pel·lícula d’animació per a tota la família, nominada als Oscar 2016.
26 de març 2022 a les 18h
El Vapor – Casa de la Música
A partir de 7 anys
Organitza: Festival Latent i Casa de la Música

TALLER D’UKELELE PER A FAMÍLIES amb Salva Rey i Sonia Jiménez
En Salva Rey, autor del manual “Ukelelala, aprende a tocar el ukelele en familia” ens presenta ara un nou mètode per als més petits de la família. Aquest mètode ha estat desenvolupat juntament amb l’educadora musical Sonia Jiménez. Tots dos ens presentaran el llibre que han escrit plegats i ens faran una classe d’ukulele en família molt i molt especial.
9 d’abril 2022 a les 18h
El Vapor – Casa de la Música
A partir de 7 anys
Organitza: Casa de la Música
Preu: 5€/persona
*Cal dur ukelele. Si no en teniu es podran llogar per 5€ i quedar-se’l al final de la classe amb un 10% de descompte i rembolsament dels 5€, ja que la marca col·laboradora és de Terrassa!

TALLER DE PINTURA amb Ana Madrid
Ana Madrid artista multidisciplinar nascuda a Granada l’any 1991. Després de cursar la llicenciatura en Belles arts a la seva ciutat natal, decideix traslladar-se a Londres on viu durant dos anys. Amb residència actual a Barcelona des del 2017, ha treballat impartint tallers de pintura i desenvolupant diferents projectes artístics personals a la ciutat. La seva obra es basa principalment en l’estudi de la figura humana i la simbologia associada a la representació clàssica figurativa, dotant la seva obra d’un caràcter narratiu.
7 de maig 2022 a les 18h
El Corralito
a partir de 12 anys
Organitza: Corralito
Preu: 10€/persona (inclou material)

Les entrades per a les diferents activitats es podran comprar anticipadament a la Llibreria Synusia.

Publicitat
To Top