Publicitat
Terrassa

Cinc alertes per la tempesta a Terrassa

Intervencions dels bombers per la pluja

Dotació de Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat han rebut fins ara cinc alertes relacionades amb l’episodi de tempesta. La primera comunicació va arribar a les 18.09 d’aquest dimarts des del carrer de Fiñana, on s’havia inundat un pati. Mitja hora després es van detectar filtracions en un local al carrer de Watt i a les 19.26, uns veïns del carrer d’Ègara van contactar amb els bombers per causa d’unes goteres que estaven provocant esquerdes en un sostre. Els bombers van treure un punt de llum per drenar l’aigua.

A les 20.31, els bombers van solucionar, aplicant un sifó improvisat amb una mànega de jardí, l’embús d’un baixant que havia originat una acumulació d’aigua en una terrassa al carrer de Lavoisier. A les 21.05, efectius del parc de Terrassa van inspeccionar un edifici de la plaça d’Arístides Maillol on s’havia filtrat aigua pel sostre d’un lavabo.

Publicitat
Cinc alertes per la tempesta a Terrassa
To Top