Publicitat
bombers
Terrassa

Una furgoneta xoca amb un arbre a Ca n’Anglada

Incident al barri de Ca n’Anglada

Dotació de Bombers de la Generalitat

Una furgoneta de repartiment va impactar contra un arbre aquest dimarts al matí al barri de Ca n’Anglada. El cop va arrencar la base de l’arbre i els bombers van ser activats per retirar-lo i així evitar riscos. L’arbre estava a punt de caure.

Els fets van tenir lloc poc després de les 11 hores al carrer de Sant Damià, a l’alçada del número 270. Els bombers van desplaçar-hi una dotació que va tallar l’arbre en una intervenció que va durar uns 45 minuts. El tronc i les branques van ser apartats i a disposició d’operaris de l’Ajuntament per a la seva retirada definitiva. La Policia Municipal va tallar el trànsit mentre els bombers actuaven a la zona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Una furgoneta xoca amb un arbre a Ca n’Anglada
To Top