Publicitat
Terrassa

Atenen una persona amb discapacitat que portava dos dies a terra

Els bombers van rescatar la víctima al carrer de Watt

Tram del carrer de Watt on va tenir lloc l'operatiu / NEBRIDI ARÓZTEGUI

En el mateix pis de Ca n’Aurell hi havia diverses habitacions rellogades, amb els seus respectius habitants, però ningú el va atendre. Potser ningú va escoltar els seus laments, o no els va interpretar com calia. Per fi, els serveis d’emergències van ser alertats. Això va ser aquest dimecres a la tarda. L’home que requeria l’atenció portava en el terra un parell de dies. Té discapacitat motriu i havia caigut. Es desconeix el seu estat.

Els veïns van veure arribar els bombers a les 15.30. Diversos efectius d’aquest cos van entrar en un edifici del carrer de Watt, entre la Rambla d’Ègara i el carrer de Arquimedes. Molt poc després van arribar agents de la Policia Municipal. També es van presentar unitats del SEM.

El sistema 112 havia rebut una trucada que alertava de l’estat d’una persona que havia sofert una caiguda en un domicili. Els bombers van entrar en l’habitatge en qüestió i van localitzar a la víctima, un home d’uns 60 anys. Segons la informació que ha transcendit, portava en el terra un parell de dies. La víctima va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa

Els membres de l’operatiu d’emergències van veure més persones dins del pis. Anaven sortint d’habitacions. Pel que sembla, hi havia tres estances amb altres tants habitants que suposadament havien rellogat les cambres.

La Policia Municipal ha confirmat l’actuació i ha derivat informes a altres departaments de l’administració local. Com a mínim, a Urbanisme, per fer comprovacions de l’ús correcte de l’habitatge i les seves condicions, i a l’àrea d’Activitats, per esbrinar si en l’immoble es duia a terme alguna activitat econòmica irregular, segons fonts municipals.

Publicitat
Atenen una persona amb discapacitat que portava dos dies a terra
To Top