Publicitat
Terrassa

1.616 sol·licituds de beca per a extraescolars

S’obrirà un nou període de sol·licituds el dia 2 de gener de 2022

Unes nens fent activitat física

Les famílies han presentat  1.616 sol·licituds a la convocatòria de l’Ajuntament de beques per activitats extraescolars per aquest curs 2021-22, segons ha anunciat la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, aquest migdia. La convocatòria de beques, que és nova, és per finançar activitats fora de l’horari lectiu en esport i cultura. El període de les peticions es va obrir el dia 16 de novembre i va finalitzar el dia 25 del mateix mes. De tota manera, la nova línia de beques contempla les situacions sobrevingudes de les famílies i obrirà una altre període per tramitar la beca el dia 2 de gener de 2022 i durarà fins al 1 de juny de 2022. Es per això que la regidora va afegir que “esperem més demandes”. L’objectiu d’aquest nou programa és donar oportunitats a tots els nens i nenes de la ciutat i que ningú quedi exclòs per raons econòmiques. L’adjudicació de la beca es fa un cop s’ha comprovat que l’infant està inscrit en l’activitat.

Publicitat
1.616 sol·licituds de beca per a extraescolars
To Top