Publicitat
Terrassa

Premi a l’excel·lència universitària

L’Ajuntament atorga les beques als millors universitaris

El regidor d’Universitats, Pep Forn, ha lliurat les beques que l’Ajuntament de Terrassa atorga  a projectes de recerca i investigació d’alumnes de Grau, Màster o Doctorat, que desenvolupin la seva activitat en els àmbits de la ciència, la tecnologia o l’humanisme social dins el Campus Universitari de Terrassa. L’objectiu de les beques de recerca és el de fomentar, reconèixer i valorar estudis inèdits que aportin dades noves i aprofundeixin en l’anàlisi de la realitat científica, social, política, econòmica, laboral i/o cultural del territori.

En l’acte s’ha destacat l’alt nivell dels 23 projectes que s’han presentat, bona part dels quals estan enfocats al sector salut, a la sostenibilitat i l’enginyeria d’edificis i a l’aeronàutica, sectors clau per al futur de la ciutat. Dels projectes presentats, 10 són de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual, 8 de la Facultat d’Òptica i Optometria,  4 de l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional, i estan liderats per 15 dones i 13 homes. Finalment, 22 dels projectes han obtingut una beca per part de l’Ajuntament.

Publicitat
Premi a l’excel·lència universitària
To Top