Publicitat
bombers
Terrassa

Un camió ple de gas propà embarrancat a Terrassa

Emergència en un camí forestal

Dotació de Bombers de la Generalitat

Unitats de bombers, policies i un grup d’operaris amb una excavadora han intervingut aquest matí de dimarts a Terrassa degut a un camió de mercaderies perilloses que ha embarrancat en un camí forestal de la zona nord, a prop de l’antiga caserna de la Guardia Civil.

A les 10.49 hores, els bombers han rebut l’avís: un camió de mercaderies perilloses, que transportava 10.500 litres de gas propà, havia quedat embarrancat a una pista forestal. La Policia Municipal ha demanat la intervenció dels bombers per controlar la seguretat al sector, doncs una retroexcavadora havia d’eixamplar el camí perquè dues grues redrecessin el camió, una per davant i una altra per darrere.

Tres dotacions de bombers s’han desplaçat a la zona per assistir en l’operatiu. Els bombers havien d’avaluar l’estabilitat del terreny, que havia cedit fa uns dies, i controlar si s’havia de fer el transvasament del gas per raons de seguretat. Finalment, no ha calgut transvasar el propà. A les 13.52 el camió ja estava redreçat i ha pogut fer la maniobra tot sol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un camió ple de gas propà embarrancat a Terrassa
To Top