Publicitat
Terrassa

Junts fa una crida a recosir l’independentisme

Presentació de Junts per Terrassa Lluís CLotet (1)

Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya, ha acompanyat la militància de Junts per Terrassa en la seva presentació oficial a la ciutat

Josep Rull, Jordi Turull i Laura Borràs, a l'escenari de la sala d'actes del MNACTEC / Lluís Clotet

La pandèmia va frustrar l’any 2020 la presentació oficial de Junts per Terrassa que aquest dijous, en un escenari ben diferent del d’aquell estiu, va celebrar la seva posada de llarg a la sala d’actes del Museu de la Ciència i la Tècnica. La presidenta del Parlament, Laura Borràs, va ser la invitada en una cerimònia que va comptar amb la presència dels exconsellers Josep Rull, Jordi Turull i Miquel Sàmper, i la intervenció telemàtica del diputat egarenc Lluís Puig.

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, va fer una crida a “no deixar que la por ens aturi”.Ara toca “sumar” i, “malgrat que hem fet espectacles lamentables, la realitat és que el 52% dels electors van votar independència. Si la unitat està trencada, es refà”.

En en mateix sentit, Jordi Turull va recordar que “la repressió ha generat dubtes, desconfiances i retrets”, però ara toca “dedicar energies a recosir, marcar un itinerari i fixar un horitzó”.

El que està en joc,ha apuntat Josep Rull, dirigint-se als representants del PSC i ERC presents a la sala, “és la llibertat i la democràcia. La retallada de drets ens apel·la a tothom”.

A la sala d’actes del MNACTEC es van donar cita els militants de Junts per Terrassa, simpatitzants del partit i del projecte independentista. La formació va convocar a la seva estrena oficial entitats i partits.

Un any i mig

El juliol de 2020 va néixer Junts per Catalunya, una formació independentista liderada per l’expresident Carles Puigdemont i que aspirava a erigir-se en el corrent central del país. Un any i mig després, la formació ha perdut la presidència de la Generalitat i la majoria al Govern, però manté intactes els principis fundacionals i el suport de la militància. Ahir a Terrassa, les bases del partit van donar prova d’aquesta fidelitat al projecte polític.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top