Publicitat
Terrassa

Troben la mula del pessebre de Terrassa a l’Alzina del Sal·lari

Dos excursionistes l’han localitzat el matí d’aquest diumenge, reposant sobre les fulles del bosc

La mula del pessebre de Terrassa, localitzada

Aquest diumenge 5 de desembre cap a les 9 hores del matí, dos excursionistes terrassencs han localitzat la mula del pessebre de Terrassa, que va desaparèixer fa uns dies i se sospita que va ser robada. El mateix destí van patir dissabte al matí la figura de Sant Josep i el bou, i fa una setmana, el nen Jesús.

La mula ha aparegut a l’Alzina del Sal·lari, a Sant Llorenç del Munt, a 100 metres bosc endins de l’aparcament de l’Alzina del Sal·lari, en direcció al camí de Graons de Mura. Després de la troballa, els excursionistes han avisat a la policia, que alhora ha avisat als forestals i han procedit al rescat de la mula.

Els excursionistes han confirmat que la mula estava en bon estat, exceptuant la base, que sospiten que estava una mica pelada. En arribar els forestals, ambdós han continuat amb la seva excursió.

Falses acusacions

L’Associació terrassenca La Xemeneia, que dona suport a les entitats culturals a la nostra ciutat, ha denunciat a les xarxes socials que han rebut acusacions per part d’alguns mitjans del robatori de les figures del pessebre, especialment del nen Jesús.

L’Associació nega totalment les acusacions i al·lega que es prenen la situació a broma perquè “els sembla una tradició nostrada i divertida” a Terrassa, però que no tenen res a veure amb cap robatori. Consideren que aquest any la “tradició” se n’ha anat de les mans, i condemnen el vandalisme.

Publicitat
To Top