Publicitat
Marihuana-Terrassa
Terrassa

Quasi 340 plantes de marihuana en un pis a Terrassa

Detingut un presumpte traficant a Sant Pere Nord

Plantes de marihuana trobades en un pis de Sant Pere Nord / MOSSOS D'ESQUADRA

Hi havia queixes i més queixes, per sorolls, per aquella olor vegetal inconfusible. Els Mossos d’Esquadra van acudir a l’habitatge que era el focus de les molèsties veïnals i l’habitant del domicili, situat a la rambla de Francesc Macià, va deixar entrar als agents. Les sospites van quedar confirmades quan els mossos van inspeccionar l’habitatge: una plantació en una habitació, una altra en una altra, un altre cultiu en una tercera estança. Al final, els agents van intervenir 339 plantes de marihuana i van detenir al presumpte responsable del cultiu. Va ocórrer divendres passat.

Eren les 13.30 hores quan efectius del grup de delinqüència urbana dels mossos de Terrassa van acudir a un immoble de la rambla de Francesc Macià, en el tram comprès entre el carrer de Mossèn Tatcher i el de Formentera. Les reclamacions veïnals per la intensa olor de maria eren freqüents, També pel soroll de maquinària.

Els mossos van contactar amb l’habitant del domicili. No disposaven d’autorització judicial per a l’entrada i el escorcoll, però tot i així van entrar perquè l’home els va deixar entrar. Es va mostrar col·laboratiu. No era necessari llavors l’acte judicial.

Durant la inspecció del pis, els agents van trobar 339 plantes de cànnabis i el consegüent material per a la cura de l’herba. La plantació estava dividida en tres parts: 85 mates en una habitació, 132 en una altra i 122 en una tercera. I el subministrament de llum, com és habitual en aquests casos, estava manipulat. Ja se suposava, però uns tècnics d’una companyia elèctrica ho van confirmar.

Un ciutadà dominicà de 49 anys, el presumpte responsable del cultiu, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues) i un altre de defraudació de fluid elèctric., però la detenció va quedar sense efecte després que els mossos prenguessin declaració a l’imputat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Quasi 340 plantes de marihuana en un pis a Terrassa
To Top