Publicitat
policia
Terrassa

Troben per geolocalització uns auriculars robats

El portador sortia d’un bar i va ser imputat

Uns policies municipals van trobar aquest dilluns uns auriculars robats. Els van recuperar gràcies a un sistema de geolocalització. Els portava un individu a la sortida d’un bar de Ca n’Anglada.

A les 19.10 hores, una patrulla de la Policia Municipal va ser requerida per un ciutadà que els va informar que el dia interior havia denunciat el robatori dels seus auriculars i que en aquell moment havia detectat al seu telèfon mòbil la localització dels dispositius.

Una patrulla de paisà es va dirigir fins a l’ubicació que indicava el dispositiu de posicionament del mòbil, al carrer de Mossèn Àngel Rodamilans (Ca n’Anglada). Els agents van esperar per la zona,  controlant en tot moment la posició des del mòbil de la víctima de la sostracció.

Els agents van observar que els auriculars es vinculaven automàticamente al mòbil en el moment que un home sortia d’un establiment de restauració. I van procedir a identificar el sospitós. I van trobar els auriculars. El portador va assegurar que els havia comprat a un altra persona. Va quedar com a investigat per un presumpte delicte de receptació, per fer ús d’un objecte de procedència il·lícita coneixent el seu origen.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Troben per geolocalització uns auriculars robats
To Top