Publicitat
Terrassa

El Nadal més comercial i descentralitzat

Les festes es viuran als set districtes de la ciutat

El regal de la Plaça Vella és una de les decoracions de l'associació TerrassaCentre

L’Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa enguany una campanya de Nadal que abasta i implica diferents àrees, des de la cultura més tradicional fins al lleure i el comerç. La seva principal característica és la descentralització. Els set districtes de la ciutat s’han vist interpel·lats per la proposta. Ahir, els representants dels principals eixos comercials de la ciutat van presentar els seus projectes per aquestes festes. L’acte es va dur a terme a la Masia Freixa i hi van intervenir la tinenta d’alcalde de Promoció econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; i la regidora de Comerç, Jennifer Ramírez. Hi van prendre part també representants dels principals eixos comercials: TerrassaCentre, l’Associació de Comerciants de Ca n’Anglada, Ca n’Aurell Comerç i els Mercats de la Independència i de Sant Pere.

“Hem viscut uns mesos molt complicats i des de l’Ajuntament ens hem proposat repensar aquest Nadal com el de la retrobada. Ha de ser una gran festa a la ciutat. Necessitem reactivar l’activitat econòmica i volem fer-ho a tots els barris”, va explicar Núria Marín, que va destacar la importància de l’enllumenat, el trenet, el Juguem +, la pista de gel, el pessebre, la Fira de Santa Llúcia i tots els elements decoratius lluminosos que s’han repartit per la ciutat.

També es va referir a la importància del comerç la regidora Jennifer Ramírez, que va assenyalar: “El sector comercial és clau per a la recuperació econòmica i ciutat de la nostra ciutat. I des de l’Ajuntament els volem ajudar. Aquest Nadal, els carrers tindran més llum, més vida, més activitat”, ha assegurat.

Els comerciants

A continuació ha arribat el torn dels diferents representants dels comerciants. Per part de TerrassaCentre, Xavi Linares ha destacat que “s’està engrescant a la gent de manera molt positiva. Hi ha un molt bon flux i un gran ambient de ciutat”. Adrià González, de Ca n’Anglada, ha destacat com a novetat d’enguany les visites que es faran els dies 19 de desembre i 9 de gener a l’ermita de Ca n’Anglada, un edifici tan emblemàtic com poc conegut”. Per part del Mercat de la Independència, Joan Font ha anunciat que es farà un concurs de parades i es millorarà la il·luminació. Es faran també tallers infantils i s’ampliaran els horaris d’obertura: de 8 a 20 hores els dies 22, 23 i 30 de desembre i de 7.30 a 15 hores les vigílies de festius.

Per part del Mercat de Sant Pere, Mercè Clavel ha presentat la campanya “Somia Nadal-Somia Mercat de Sant Pere” i ha recordat que es faran sortejos de “rasca-rasca” de 5, 10, 20 i 50 euros. Per part dels comerciants de Ca n’Aurell, Esther Nosàs ha explicat que es decoraran els aparadors, així com diferents activitats. Destaca la presència del Patge Nauri, que ajudarà el Xiu-Xiu a recollir les cartes dels nens i nenes del barri.

En el transcurs de l’acte de presentació de les activitats dels eixos comercials per a aquesta campanya de Nadal s’ha projectat el ja tradicional vídeo de Nadal de la ciutat. La intenció d’aquest document, de 90 segons de durada, és incentivar la participació dels terrassencs, que contribuiran aquests dies a donar vida a les diferents zones comercials de la ciutat. El “leit-motiv” del vídeo és “Terrassa està a punt”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top