Publicitat
Terrassa

Comencen les obres a la masia de Can Boada del Pi

Era una llarga demanda veïnal

Masia de Can Boada del Pi

Per fi. Les obres de rehabilitació de la masia de Can Boada del Pi han començat avui. Així ho ha afirmat l’associació de veïns (AVV) de Can Boada del Pi, que porta anys demanant la restauració del vell edifici degut al seu deteriorament galopant.

L’entitat veïnal ha expressat la seva satisfacció per una actuació llargament revindicada. Les obres duraran uns sis mesos, segons les estimacions municipals.

Un primer grup d’operaris ha iniciat avui els treballs però es preveu que el número de treballadors s’ampliï en els propers dies.

La masia és propietat d’una empresa. La seva reforma urgent va ser uns dels temes tractats fa unes setmanes durant una visita de regidors al barri. Antonio Amate, president de l’AVV, ha donat les gràcies tant al govern actual com a l’anterior per les seves gestions amb la firma titular de l’edifici i demana que l’Ajuntament en demani la cessió. L’altra assignatura pendent és la rehabilitació d’una altra masia del sector, la Marcet.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Comencen les obres a la masia de Can Boada del Pi
To Top