Publicitat
bombers
Terrassa

Cotxe bolcat al carrer de Colom de Terrassa

Accident de trànsit amb víctimes

Els bombers han netejat la calçada

Un cotxe ha bolcat aquesta matinada passada després de xocar amb un altre vehicle al carrer de Colom. Els fets han tingut lloc a les 4.45 hores al tram del polígon industrial Colom II i el conductor del vehicle bolcat ha acabat denunciat: no tenia carnet.

El xoc i la bolcada posterior d’un dels turismes implicats ha provocat, almenys, un ferit però, segons les primeres informacions, tots els implicats estaven fora dels automòbils quan han arribat els efectius de Bombers de la Generalitat, que no han hagut d’alliberar cap víctima.

El conductor de l’altre vehicle ha estat traslladat en ambulància a l’Hospital de Terrassa i el del cotxe bolcat s’enfronta a un procediment penal per un delicte contra la seguretat del trànsit. La Policia Municipal ha comprovat que no havia obtingut mai el carnet de conduir.

Els bombers han netejat la calçada de les restes dels cotxes escampades pel terra com a conseqüència de l’impacte.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Cotxe bolcat al carrer de Colom de Terrassa
To Top