Publicitat
bombers
Terrassa

Incendi en un bloc de pisos a Terrassa

Foc sense víctimes a Guadalhorce

Dotació de Bombers de la Generalitat

Un incendi en un bloc de pisos ha fet mobilitzar fins a quatre dotacions de Bombers aquest dimarts a la nit al barri de Guadalhorce. El foc s’ha declarat en un celobert a la primera planta del bloc. No ha causat víctimes per cremades ni per intoxicació.

La veu d’alarma ha arribat als serveis d’emergències a les 22.36 hores. Hi havia flames en un celobert al carrer del Guadalhorce. El cos de Bombers de la Generalitat ha comissionat quatre unitats a la zona. El foc ja estava pràcticament apagat quan s’hi han presentat les dotacions d’emergències.

Sembla ser que havien cremat draps i plàstics en el celobert. Els bombers han revisat tant habitatges com l’escala comunitària per si n’havia entrat fum. En mitja hora, les unitats ja havien marxat de Guadalhorce.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Incendi en un bloc de pisos a Terrassa
To Top