Publicitat
policia
Terrassa

Aldarulls en un bar de Terrassa

Quatre individus identificats

La Policia Municipal de Terrassa va identificar els culpables

Quatre persones van ser identificades aquest dimecres al vespre per causar aldarulls en un local de restauració situat a la rambla d’Ègara. Els identificats no portaven mascaretes posades i estaven provocant molèsties a altres clients. Això va manifestar el responsable del bar quan va trucar la Policia Municipal a les 21.30 hores.

Uns agents locals es van desplaçar a l’establiment i van demanar la documentació als implicats. El responsable del local va manifestar la seva intenció de posar denúncia contra els quatre individus com a autors de danys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Aldarulls en un bar de Terrassa
To Top