Publicitat
Mossos
Terrassa

Enxampat per una empremta en una guardiola

El sospitós va robar en un bar de Sant Pere

Un mossos recollint proves d'un robatori / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Els Mossos d’Esquadra van trobar una empremta dactilar en una guardiola de ceràmica en la qual en aquell bar de Terrassa ficaven els diners de les propines. L’empremta estava en la part interior d’un fragment d’aquell pot trencat. Per aquesta prova van enxampar al sospitós de l’assalt. I per aquesta prova ha estat condemnat l’acusat a dos anys de presó i a pagar al propietari de l’establiment 250 euros pels diners sostrets i uns 435 euros pels danys.

L’imputat era reincident. Havia estat condemnat cinc vegades entre el 2010 i el 2017 pe cometre robatoris amb força, el mateix delicte que va perpetrar, segons la Justícia, en la nit del 15 al 16 de febrer del 2020.

Aquella nit, abans de les 5 de la matinada, va forçar la persiana de l’establiment, situat al carrer del Ferrocarril (Sant Pere), fent alçaprem. Va robar 250 euros de la caixa registradora i va ocasionar danys valorats en 435 euros.

L’Audiència Provincial va condemnar el processat i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha confirmat la sentència. Dos mossos van corroborar que van trobar empremtes en la peça de ceràmica trencada. Dos perits del cos policial van verificar que les restes pertanyien a l’acusat.

El sospitós va suggerir que possiblement les seves empremtes eren allà perquè havia entrat en l’establiment a demanar menjar. El tribunal destaca que podria tenir en compte l’al·legat de l’acusat si l’empremta hagués estat en la part exterior de la guardiola. Podria haver tocat aquell recipient, qui sap. Però estava a l’interior de la peça. L’havia tocat després de trencar-la, quan recollia les monedes. I es considerat culpable.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Enxampat per una empremta en una guardiola
To Top