Publicitat
bombers
Terrassa

Alarma per la fumera d’un transformador a Terrassa

Incidència al barri del Segle XX

Dotació de Bombers de la Generalitat

La fumera que sorgia d’un transformador elèctric ha generat alarma la tarda d’aquest dijous al barri del Segle XX. Els bombers hi han acudit però han deixat la inspecció en mans d’una companyia de subministrament elèctric.

L’incident ha tingut lloc al carrer de Valls. Els serveis d’emergències han rebut avisos que alertaven del fum que sortia del transformador, una instal·lació d’alta tensió ubicada a l’alçada del número 53 del carrer de Valls.

Per raons de seguretat, els efectius de Bombers de la Generalitat no podien obrir el transformador i actuar-hi, motiu pel qual van contactar amb l’empresa encarregada del manteniment de la instal·lació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Alarma per la fumera d’un transformador a Terrassa
To Top