Publicitat
Terrassa

FGC tancarà el servei a les 2 per adaptar-se al toc de queda

Les nits de Nadal i de Cap d’Any s’anul·la el servei ininterromput

Arran de les noves restriccions horàries anunciades pel Govern, des de divendres 24 de desembre fins al 7 de gener, el transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona adaptarà els seus horaris de servei durant els 14 dies de vigència. Així ho ha decidit l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), a instàncies de les administracions consorciades i els principals operadors de transport públic, davant de la decisió del Govern d’establir el toc de queda.

En primer lloc, el toc de queda anul·la els serveis ininterromputs anunciats per a les nits dels dissabtes, incloses les nits del 25 i del 31 de desembre.

Així, el servei finalitzarà a les 2 de la matinada a les línies de metro, FGC i TRAM els divendres i vigílies de festiu.

Tal com es va anunciar, la nit del 24 al 25 de desembre el servei finalitza avui a les 23 h en els operadors ferroviaris: metro TMB, FGC i Rodalies Renfe. Pel que fa a TRAM i Bus TMB faran les darreres sortides de terminal a les 22 h.

El servei de Nit Bus de l’AMB i busos nocturns de la Generalitat va mantenir l’horari habitual per facilitar la mobilitat de treballadors/es.

Pel que fa al comportament dels usuaris dins els vehicles del transport públic, davant l’actual onada de contagis de la Covid-19, es recorda a les persones usuàries l’ús obligatori de mascareta ben posada dins el transport públic i la recomanació de fer silenci durant el trajecte. Ambdues són mesures de prevenció.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
FGC tancarà el servei a les 2 per adaptar-se al toc de queda
To Top