Publicitat
Bombers de la Generalitat Incendi Bombers Terrassa Diari de Terrassa (24)
Terrassa

Un veí apaga un foc en un contenidor

Nou incendi de carrer, aquest cop al Centre

Unitat de Bombers de la Generalitat

Un altre incendi ha afectat avui divendres un contenidor de residus a Terrassa. Aquest cop, ha estat un veí qui ha apagat el foc, declarat en un recipient de recollida de brossa situat al carrer de Cervantes, al Centre.

Ha estat a les 9 hores. Una dotació de Bombers de la Generalitat s’ha desplaçat al carrer de Cervantes, entre el carrer del Notari Badia i la rambla d’Ègara, després de rebre l’alerta per part de la Policia Municipal. Els bombers han revisat la unitat perquè l’incendi l’havia sofocat un veí amb un extintor.

Aquesta incidència és una més en l’onada d’incendis de contenidors i vehicles que es produeix a Terrassa als últims mesos. La matinada de dijous, un foc espectacular va cremar tres contenidors, tres vehicles i cables elèctrics al carrer del Gasòmetre. En pocs minuts es van registrar dos focs més en el mateix barri, Segle XX.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un veí apaga un foc en un contenidor
To Top