Publicitat
Terrassa

Bolca un cotxe a la C-58 sortint de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat i la Policia Municipal de Terrassa han tallat el trànsit per excarcerar la persona atrapada dins del cotxe

Bombers de la Generalitat amb el cotxe bolcat a la C-58 / Bombers de la Generalitat

El matí i migdia d’aquest dissabte 25 de desembre, dia de Nadal, s’ha caracteritzat per llargues cues a la C-58 sortint de Terrassa, en direcció Barcelona i altres municipis. En part, les cues s’han degut a un accident que ha succeït sobre les onze del matí: un vehicle ha bolcat al quilòmetre 18 de l’autopista de Terrassa a Barcelona, just davant del centre comercial Carrefour, a Can Parellada.

La persona que conduïa havia quedat atrapada, resultant ferida lleu, i els Bombers de la Generalitat han acudit al lloc dels fets per excarcerar-la, a la vegada que han tallat el trànsit de l’autopista. Un cop s’ha retirat el vehicle, els Bombers de la Generalitat han pogut fer la neteja de la calçada. Després s’han traslladat al Parc.

“Aquest matí sobre les 11.20 hem intervingut juntament amb els Bombers en un accident de trànsit als carrils en sentit a Barcelona de la C-58”, han piulat des del compte de Twitter de la Policia Municipal de Terrassa. La situació ha requerit de la presència de l’helicòpter medicalitzat.

En l’accident també hi han intervingut els professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top