Publicitat
Pista de petanca de Can Boada del Pi Nebridi Aróztegui (2)
Terrassa

Obres a mig fer a Can Boada del Pi

Els veïns reclamen la continuació de la remodelació

Zona de la petanca afectada pels retards / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Unes obres corresponien a un departament municipal. Unes altres, a un altre. Les primeres es van dur a terme fa uns sis mesos, però les segones s’estan retardant. És tal la demora, que es corre el risc que les primeres obres no serveixin de res. És el que passa en la zona de la petanca de Can Boada del Pi i així ho denuncia l’associació de veïns del barri, i així li ho ha fet saber l’entitat al govern municipal.

Entre l’edifici de l’Escola Marià Galí i els pisos està la zona de pistes de petanca del barri, molt freqüentada. L’entitat veïnal havia reclamat la seva remodelació. Era (i és) molt fosca i el club de petanca sol·licitava una pista nova.

L’associació de veïns es va reunir amb la regidoria d’Esports per debatre les possibilitats de millora i l’àrea municipal d’Esports va fer la seva part poc abans de l’estiu passat, reconeix l’entitat veïnal. Les obres van consistir en l’anivellament de terrenys i en la seva compactació, i es va col·locar graveta.

Aquest era el primer pas. El projecte semblava prosperar, però va quedar paralitzat perquè la segona fase no arribava. El departament de Manteniment Urbà, Parcs i Jardins i Obres Públiques era l’encarregat del següent pas: la construcció d’un mur de contenció i l’aixecament d’una tanca.

Degradació

Sense aquesta segona fase, la primera manca de sentit si transcorre massa temps entre l’una i l’altra, sostenen els veïns. Els terrenys s’estan degradant per l’ús, per les pluges, per múltiples factors.

“Es van comprometre a reunir-se entre ells per decidir com fer-ho, com finançar la continuació de les obres”, subratlla Antonio Amate, president de l’associació de veïns. Diari de Terrassa ha interpel·lat a l’Ajuntament sobre el projecte, però no ha rebut resposta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Obres a mig fer a Can Boada del Pi
To Top