Publicitat
Futura estacion de tren RENFE Terrassa Oest en La Maurina Can Boada CA n'Aurell
Terrassa

Avança el projecte de la nova estació a Can Boada

El Ministerio de Transportes inicia els estudis informatius

Un tren de rodalies al tram de Can Boada / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El projecte per a la construcció d’una nova estació de trens a Can Boada, aparcat feia anys, ha rebut una empenta amb la licitació dels estudis informatius del Pla de Rodalies 2020-2030. Així ho ha fet saber avui l’Ajuntament de Terrassa.

Divendres passat, el Ministerio de Transportes va fer pública la licitació per a diversos estudis informatius per al desenvolupament del Pla de Rodalies de Barcelona 2020-2030, un pla que es va presentar fa tot just un any i que inclou l’anomenada Estació Tècnica Terrassa Oest.

Per a Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, “aquesta és una bona notícia“. Tot i el temps transcorregut, “comprovem que el projecte avança i que es podrà atendre una demanda històrica de la ciutat, i en concret dels veïns i veïnes dels barris de Can Boada, Ca n’Aurell o la Maurina”. Una nova estació de rodalies seria “una millora considerable del servei de transport públic”, en paraules de Ballart. Segons un estudi municipal, si actualment existís la nova infraestructura, unes 180.000 persones tindrien a Terrassa una estació ferroviària a menys de mil metres de casa seva. La xifra de viatgers diaris que utilitzessin la nova estació podria ser de més de 5.000.

Al procés li queden encara uns quants anys per davant. Ara, el consultor adjudicatari disposarà de 24 mesos per executar els treballs de l’estudi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Avança el projecte de la nova estació a Can Boada
To Top