Publicitat
Terrassa

Multiplica per sis la taxa d’alcohol a Terrassa

Espectacular accident a Ca n’Anglada

La Policia Municipal va intervenir drogues al conductor

Els resultats van ser de rècord: un conductor va multiplicar per sis (i un xic més) la taxa màxima d’alcohol permesa. Va ser aquest dilluns a la tarda, després d’un accident de trànsit ocorregut a Ca n’Anglada. L’infractor està imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit i ha estat expedientat també per la via administrativa: portava cocaïna a sobre.

Eren les 19.28. Els serveis d’emergències van saber d’un accident, amb quatre vehicles implicats, al carrer de Mossèn Àngel Rodamilans, al costat del carrer del Doctor Aymerich i Gilabertó.

S’hi van presentar quatre dotacions de la Policia Municipal i dues de Bombers de la Generalitat. I efectius del SEM. No hi havia ferits. Un vehicle havia xocat amb altres tres estacionats. Es va activar Egarvia per retirar de la zona el cotxe que havia provocat els fets.

El seu conductor estava ebri. Tenint en compte els resultats de les proves d’alcoholèmia, molt ebri. El primer test va donar un nivell de 1,14 mil·ligrams. L’identificat va ser traslladat per la policia a la Prefectura, a l’avinguda de les Glòries Catalanes, per efectuar allà les proves de precisió preceptives. Els resultats van ser encara més alts: 1,60 i 1,54 mil·ligrams.

La Policia Municipal va obrir diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit i va formular dues denúncies administratives: una per la manca de ITV en vigor i una altra per tinença de drogues: els agents van intervenir a l’imputat substàncies estupefaents, suposadament cocaïna.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Multiplica per sis la taxa d’alcohol a Terrassa
To Top