Publicitat
Bombers de la Generalitat Incendi Bombers Terrassa Diari de Terrassa (28)
Terrassa

Alarma d’incendi per una olla al foc a Terrassa

Actuació dels bombers a l’avinguda de Barcelona

Efectius de Bombers han inspeccionat el domicili

Només era una olla al foc, però el rebombori ha estat considerable. El cos de Bombers ha mobilitzat fins a cinc dotacions en rebre una alarma d’incendi d’habitatge a l’avinguda de Barcelona. Els bombers han entrat en el pis. La fumera procedia de l’olla. No hi ha hagut danys greus ni ferits ni intoxicats.

Una trucada ha avisat el cos d’emergències a les 14.22 hores. Uns testimonis veien una fumera que sortia d’un habitatge a l’avinguda de Barcelona, entre el carrer de Sant Jordi i el de Wagner. L’incendi, si n’hi havia es localitzava en un sisè pis.

Uns bombers han entrat en l’habitatge obrint la porta amb una radiografia i l’han inspeccionat. El fum s’escampava pel domicili, però no hi havia més foc que el que cremava el contingut d’una olla a la cuina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Alarma d’incendi per una olla al foc a Terrassa
To Top