Publicitat
Policia Municipal de Terrassa Diari de Terrassa (47)
Terrassa

Sense mascaretes dins d’un establiment

Denúncia a un local de la rambla d’Ègara

Policia Municipal de Terrassa

Agents de la Policia Municipal van denunciar aquest dimarts a la tarda el responsable d’un establiment de la rambla d’Ègara per incompliment de les restriccions contra el coronavirus. Segons la policia, dins del local hi havia 50 persones, la major part sense usar la mascareta de protecció.

Una dotació policial va entrar en l’establiment, ubicat a prop de la confluència de la rambla d’Ègara amb el carrer d’Iscle Soler, a les 20 hores. Els agents van trobar-hi 50 persones en l’interior. La policia afirma que la major part dels clients no portava mascareta. Aquest va ser el motiu pel qual els guàrdies van aixecar acta al responsable per incompliment de les mesures de prevenció.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Sense mascaretes dins d’un establiment
To Top