Publicitat
Ingressa a presó un home detingut per robar amb una arma de foc i un ganivet de grans dimensions més de 2.800 euros en cinc comerços de Terrassa (1)
Terrassa

Detingut a Terrassa un atracador armat

Està acusat d’assaltar cinc comerços aquest any

L'atracador, en acció / MOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un atracador acusat d’assaltar cinc comerços de Terrassa amb un arma de foc i un ganivet de grans dimensions. Està inculpat per perpetrar dos robatoris en una mateixa benzinera. Els mossos l’han identificat gràcies a les imatges de càmeres de seguretat dels establiments. El detingut, de 48 anys, ha ingressat a la presó. Els robatoris van ser comesos entre el 24 de juliol i el 23 de desembre. El botí total està valorat en més de 2.800 euros.

Sempre amb la mateixa gorra, sempre amb mascareta. El 24 de juliol, pels volts de les 21 hores, l’atracador va irrompre en una benzinera ubicada a l’avinguda del Vallès. Duia un ganivet de grans dimensions que va mostrar a una treballadora per exigir-li els diners de la caixa registradora. Es va endur 233 euros.

Més o menys a la mateixa hora, però el 14 de desembre, el delinqüent va repetir objectiu. Va accedir a la mateixa benzinera, però aquest cop duia una arma de foc. De nou, va amenaçar una treballadora per obtenir els diners de la recaptació. El botí va ser una mica més quantiós que el del primer atracament: 289 euros. El lladre va marxar corrent.

Quatre dies va trigar en actuar de nou. El 18 de desembre va assaltar una benzinera. No era la mateixa. Aquesta està situada al carrer de Colom. El mètode va ser similar i el botí, de 350 euros.

Ingressa a presó un home detingut per robar amb una arma de foc i un ganivet de grans dimensions més de 2.800 euros en cinc comerços de Terrassa (3)

El delinqüent, apuntant una de les víctimes amb una pistola / MOSSOS D’ESQUADRA

El mes de desembre ha estat intens per a aquest lladre, i per la unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra a Terrassa. El 21 de desembre, un altre cop: atracament, a les 16 hores, en un establiment de menjar del carrer de l’Historiador Cardús. El 23 de desembre, a les 16.30, un altre robatori amb violència i intimidació, aquesta vegada en un local del carrer de Salmerón. Mascareta fosca, gorra esportiva, arma de foc. En la suma dels diners aconseguits en els dos establiments, l’atracador es va fer amb 2.000 euros.

A aquelles alçades, els mossos el tenien gairebé identificat. Havien parlat amb les víctimes i altres testimonis i les descripcions de l’autor dels robatoris coincidien en tots els casos. També la forma de procedir. L’estudi de les imatges de càmeres de vigilància va ser una diligència determinant. Ja el tenien.

És un home de 48 anys, espanyol, veí de Terrassa. Els mossos el van enxampar el 27 de desembre, dilluns passat. L’endemà, dimarts, van escorcollar casa seva, on van trobar i intervenir les peces de roba utilitzades en els atracaments. I el més important: van localitzar l’arma de foc.

En l’atestat, el detingut constava com a presumpte autor de cinc robatoris amb violència i intimidació. Aquest dimecres 29 de desembre va passar a disposició del jutjat de guàrdia, que va resoldre el seu ingrés a presó.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detingut a Terrassa un atracador armat
To Top