Publicitat
bombers
Terrassa

Dos intoxicats i un gos rescatat en un incendi

El foc ha cremat un habitatge al carrer de Girona

Cinc dotacions de bombers hi han intervingut

Un foc ha destruït aquest matí de dijous la cuina d’un habitatge i ha provocat destrosses a la resta del pis. L’incendi ha tingut lloc a mig matí al carrer de Girona, a Sant Pere Nord. Dues persones d’un altre habitatge han resultat intoxicades, en principi lleus, per inhalació de fum. Altres veïns s’hi han confinat. Els bombers han rescatat un gos, il·lès, que han trobat en el balcó de l’habitatge afectat.

Eren les 11.21 hores quan els serveis d’emergències han rebut l’alerta. Un incendi cremava un habitatge, un quart pis, al carrer de Girona, gairebé a la cantonada amb la rambla de Francesc Macià. Cinc dotacions de Bombers s’han desplaçat a l’edifici. Han hagut de tirar a terra la porta del pis, envaït pel fum. Han buscat per les habitacions. No hi havia cap persona. Sí que han localitzat un gos al balcó. L’animal ha sortit indemne d’un incendi que ha ocasionat danys greus en tot el domicili. Sobretot, en la cuina.

Dos veïns de la planta superior han respirat fum i han estat atesos pels serveis sanitaris. El seu estat no semblava greu. Més amunt, en l’àtic, altres veïns s’hi han confinat. Els bombers han tancat el subministrament de gas i electricitat de l’habitatge cremat. Una vegada extingit el foc, han ventilat el pis i l’escala, i han revisat la resta de domicilis. Alguns efectius de Bombers de la Generalitat hi han treballat durant gairebé dues hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dos intoxicats i un gos rescatat en un incendi
To Top