Publicitat
Policia Mossos d'Esquadra a terrassa Diari de Terrassa (28)
Terrassa

Falsificava carnets d’estrangers

Condemnat a presó i a una multa de 1.626 euros

Els mossos van intervenir a l'imputat dos carnets falsos

Va acudir a una botiga de telefonia i va contractar productes usant un document d’identitat fals. Hi havia una foto seva en un carnet aliè. Els Mossos d’Esquadra li van intervenir aquest carnet i un altre similar. El portador ha estat condemnat a quinze mesos i un dia de presó, i a pagar una multa de 1.626 euros, per un delicte continuat de falsificació de document oficial.

A les 17.30 hores del 27 d’octubre del 2018, l’acusat, de nacionalitat índia, es va dirigir a un establiment de telefonia situat al carrer de Sant Pere. Disposat a contractar uns productes, va exhibir davant un treballador un document d’identitat, un NIE, que era fals. Segons la Justícia, en el carnet constava la seva fotografia en el lloc destinat a identificar al titular del document. El nom era d’un altre individu.

Algú va alertar als Mossos d’Esquadra. Minuts després, una dotació d’aquest cos es va dirigir al carrer de Sant Pere i va identificar l’acusat. En escorcollar-lo, els agents van trobar un segon document, igualment falsificat.

Tant un jutjat penal de Terrassa com l’Audiència Provincial de Barcelona consideren que les falsificacions no eren bastes i podien portar a error. El dependent va passar els controls antifrau. Es va adonar de la mistificació per una circular interna transmesa dies abans per l’empresa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Falsificava carnets d’estrangers
To Top