Publicitat
Pasarel·la de Les Fonts Alberto Tallón (1)
Terrassa

Més atracaments a nens a les Fonts

Les famílies dels esportistes demanen més seguretat

Els atracaments han estat perpetrats a la passarel·la de l'estació / ALBERTO TALLÓN

Hi ha més fets. Hi ha hagut més atracaments a nens a les Fonts, en el camí de l’estació de Ferrocarrils al camp esportiu. Aquest diari va informar dissabte passat de l’assalt a un nen de 12 anys. Ara ha transcendit que setmanes enrere, un altre menor, aquest de 14 anys, va ser assaltat per uns delinqüents armats amb un ganivet. Famílies dels esportistes que usen les instal·lacions de les Fonts han expressat la seva inquietud. El Club de Rugby Carboners reclama més seguretat en un sector en el qual ha augmentat de manera considerable l’activitat esportiva i les entrades i sortides de persones.

En el camp remodelat entrenen ara, a més de la pedrera de la UD Les Fonts, centenars de jugadors del Terrassa FC, degut a la mudança obligada del futbol base del club terrassista per les obres al Camp Olímpic. I també entrenen a les Fonts jugadors de rugbi dels Carboners. Un noi de 14 anys pertanyent a aquesta entitat va ser víctima d’un robatori amb  intimidació el passat 9 de desembre, a les 18.30 hores. Els atracadors brandaven una arma blanca amb la qual van acoquinar el noi per robar-li el telèfon mòbil. I van exigir-li el PIN de l’aparell.

El següent fet delictiu que es té notícia va ser comès uns dies després, divendres 17 de desembre. Un nen de 12 anys va agafar el tren a la rambla d’Ègara a les 18.40 hores per viatjar a les Fonts, a entrenar amb el Terrassa. Era una parada només.

Va sortir del tren. Caminava per la passarel·la, en direcció al camp, mentre mirava el mòbil. Dos joves es trobaven al pont. El van esperar i un d’ells, quan el noi va arribar a la seva alçada, li va preguntar l’hora. La víctima la hi va donar i va seguir el seu camí. Els assaltants el van deixar passar, però el van seguir amb rapidesa i als pocs segons es van col·locar davant d’ell. Un dels delinqüents, el que portava la veu cantant, li va mostrar un ganivet i li va exigir el mòbil. El noi li ho va lliurar.

Els assaltants tenien uns 17 anys. Van fugir per la riera. El noi, espantat, va córrer cap al camp de les Fonts i va avisar del que li havia passat. El seu pare va explicar a aquest diari que el nen dorm malament des de llavors, esverat, sobretot, per la ràbia. La família ha reclamat més il·luminació i més seguretat en la zona. I altres famílies també ho han fet, I responsables esportius. Marie Teixidor, presidenta del Club de Rugby Carboners de Terrassa, ha presentat una instància a l’Ajuntament demanant millores en la vigilància.

 

Desprotecció

“Creiem que el sector hauria de tenir un tractament de seguretat com el de les sortides de les escoles. Les famílies estan inquietes i se senten desprotegides”, apunta Teixidor, que crida l’atenció sobre el voluminós moviment de persones en aquest nou pol d’atracció de Terrassa: un dia qualsevol unes 500 persones fan ús de la instal·lació. “Nosaltres podem moure a unes 350 com a massa de club”, agrega la presidenta dels Carboners.

L’augment d’activitat en la zona enguany no ha tingut la seva traducció en una millora de la vigilància ni de la il·luminació, i la inseguretat no sols afecta als menors; també a adults que ja no s’atreveixen a anar a l’equipament amb tren a determinades hores. Prefereixen acudir en vehicle particular, tot i que les condicions de foscor de l’aparcament no convidin gaire a aquesta opció.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Més atracaments a nens a les Fonts
To Top