Publicitat
Bombers de la Generalitat Incendi Bombers Terrassa Diari de Terrassa (19)
Terrassa

Unes espelmes causen un foc en una cuina a Terrassa

Incendi de matinada al barri de Sant Llorenç

Dotació de Bombers de la Generalitat

Un foc suposadament ocasionat per unes espelmes va causar danys aquest dissabte en la cuina d’un habitatge de Terrassa. L’incendi va tenir lloc poc abans de les 6 hores al barri de Sant Llorenç.

Els serveis d’emergències van ser alertats a les 5.53 hores. Les flames cremaven una cuina en un bloc de pisos de l’avinguda del Vallès. Cinc dotacions de Bombers de la Generalitat es van desplaçar a la zona. El foc afectava la campana extractora i l’habitatge s’havia quedat sense subministrament elèctric.

Uns veïns van atacar les flames amb un extintor abans de l’arribada dels efectius de Bombers, que van treballar durant poc menys d’una hora en acabar de sofocar l’incendi i en revisar i ventilar l’habitatge. Segons les primers informacions, unes espelmes havien cremat primer uns draps i diversos estris, i les flames es van estendre després a la campana extractora.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Unes espelmes causen un foc en una cuina a Terrassa
To Top