Publicitat
Caiguda de sostre per aigua del pis de dalt al carrer Jacint Elías de Ca n'Anglada Alberto Tallón (1)
Terrassa

Una inundació provoca un ensorrament a Terrassa

Enfonsament d’un sostre a Ca n’Anglada

Destrosses causades per l'ensorrament, ocorregut al carrer de Jacint Elías / ALBERTO TALLÓN

Part del sostre d’un habitatge de Ca n’Anglada s’ha esfondrat de sobte aquest dilluns a la tarda. Per sort, no hi havia ningú en aquell moment en les estances afectades, la cuina i el lavabo. La família que residia en el pis, al carrer de Jacint Elías, va ser desallotjada provisionalment. Aquest dimarts, però, ha tornat a l’habitatge, greument afectat per l’esfondrament i per l’aigua que en va ser l’origen.

Eren les 18.37 hores d’aquest dilluns quan els bombers van rebre la informació des del carrer de Jacint Elías. S’havia ensorrat part del fals sostre d’un habitatge, uns baixos. Dues dotacions de Bombers de la Generalitat van acudir a la zona, el tram comprès entre el carrer de Sant Cosme i el de Sant Damià, per inspeccionar l’habitatge. La causa de l’ensorrament eren unes filtracions d’aigua procedents del pis superior, que, segons veïns, està okupat.

L’estructura de l’edifici no semblava afectada, però els bombers van considerar oportú avisar un arquitecte municipal per procedir a una revisió tècnica i a una conclusió de seguretat preventiva. La inspecció posterior va determinar que viure en aquell pis no semblava segur fins que no es fessin les obres oportunes, van indicar fonts d’emergències.

Primer s’havia de tallar la fuita d’aigua i buidar la bossa de líquid generada. El subministrament d’aigua del pis superior va quedar tancat. Tot i això, un home gran, habitant del pis danyat, es trobava avui dins de l’habitatge. Intentava endreçar-lo. L’assegurança no li cobreix les destrosses. El terra estava inundat. Els marcs de les portes, bufats.

La Policia Municipal i Urbanisme van elaborar sengles informes. Els bombers van romandre en l’edifici durant dues hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Una inundació provoca un ensorrament a Terrassa
To Top