Publicitat
Ambulància del SEM i un policia municipal de Terrassa
Terrassa

Un ferit en xocar dues motos a Terrassa

Accident a l’avinguda de Jaume I

Agents de la Policia Municipal i una ambulància del SEM

Va ser un accident singular. Van xocar dues motocicletes. Els fets van tenir lloc aquest dimarts a la tarda a Sant Pere Nord i un dels conductors va resultar ferit.

El sistema d’emergències 112 va informar la Policia Municipal a les 15.09 hores. Un testimoni indicava que hi havia un motorista a terra a la intersecció de l’avinguda de Jaume I i el carrer de l’Historiador Cardús. Possiblement havia caigut.

Els agents que es van presentar en l’encreuament van comprovar que la caiguda era fruit d’un xoc entre dos vehicles de dues rodes que en aquell moment ocupaven part de la calçada. Els policies van assistir els implicats. Un d’ells presentava lesions de carácter lleu, en principi, i va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un ferit en xocar dues motos a Terrassa
To Top