Publicitat
Terrassa

La Mitja Marató de Terrassa comptarà amb un punt de vacunació

Estarà ubicat al parc dels Catalans i administrarà dosis entre les 10 i les 13 hores de diumenge

/ Nebridi Aróztegui

Coincidint amb la celebració aquest diumenge de la 22a Mitja Marató de Terrassa i la 16a Cursa Santi Centelles, el parc dels Catalans comptarà amb un punt de vacunació contra la Covid-19.

L’instal·larà el CatSalut, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa i l’Assemblea Local de Creu Roja Terrassa i estarà senyalitzat amb una banderola blava on es llegirà Punt de Vacunació Covid.

Estarà en funcionament de les 10 a les 13 hores i s’hi administraran dosis a persones majors de 12 anys i dosis de reforç a persones majors de 18 anys amb aquestes condicions: persones amb 30 anys o més, cinc mesos després d’haver rebut la segona dosi de la vacuna i persones d’entre 18 i 29 anys, 8 mesos després d’haver rebut la segona dosi de la vacuna.

Si les persones ja han patit la Covid, les condicions per rebre la dosi de reforç són: persones de 65 anys o menys, 4 setmanes després d’haver estat detectat com a cas positiu i persones majors de 65 anys, just després de la recuperació de la Covid-19.

Les persones que desitgin vacunar-se hauran de portar el DNI i la targeta sanitària.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top