Publicitat
Mossos en els jutjats de Terrassa
Terrassa

Set menors patinadores víctimes d’abusos

El fiscal demana sis anys de presó per al monitor de les noies

Els Mossos d'Esquadra de Terrassa van detenir l'entrenador / NEBRIDI ARÓZTEGUI

“Jo amb tu me n’aniria al llit, a mi el que m’agrada és fer trios”, va dir a una de les seves pupil·les, de 12 anys. L’imputat, monitor de patinatge, és el presumpte autor de set delictes continuats d’abusos sexuals a menors de 16 anys i s’enfronta a una petició fiscal de sis anys de presó per fer tocaments a les nenes.

L’entrenador, que prestava serveis per a un club de patinatge artístic de Vacarisses, va ser detingut a mitjan febrer del 2020 pels Mossos d’Esquadra de Terrassa. L’Audiència Provincial ha assenyalat tres dies per al judici a partir de dilluns que ve.

Va ser contractat el 12 de setembre del 2019. Preparava patinadores amb edats compreses entre els 11 i els 16 anys. Tocava les nenes quan els corregia postures o quan feien exercicis, com a estiraments. Això afirma el fiscal, que refereix tocaments en el cul, pits i engonals. A una nena de 13 anys li va donar una plantofada. A una altra la va tocar mentre li corregia una posició. Segons l’acusació, el 22 de desembre del 2019, fent massatges, va pujar els pantalons de la nena fins a tocar-li les natges.

 

Detingut

A una pupil·la de 15 anys li va tocar el gluti mentre li deia que li agradava el seu cul. Li acostava el seu membre “simulant fer correccions posturals per al patinatge”, diu el fiscal, que parla de més tocaments, de com es fregava l’acusat amb les nenes. Aquell 22 de desembre, va fer massatges a diverses d’elles amb el pretext de millorar les seves condicions físiques. Els va suggerir que es quedessin en roba interior, i les va tocar. El Ministeri Públic explica que l’acusat entrava en el vestuari, sense avisar ni demanar permís. Deixava anar comentaris obscens.

Un divendres de febrer del 2020 el van detenir. L’endemà,  va passar a la disposició del jutjat de guàrdia de Terrassa, que el va deixar en llibertat amb càrrecs. Estava obligat a presentar-se periòdicament en els jutjats i tenia prohibit acostar-se a les menors. No podia entrar a Vacarisses.

El jutjat d’instrucció 1 de Terrassa va investigar el cas. El fiscal considera el monitor autor de set delictes continuats d’abús sexual a menors de 16 anys i reclama una pena de sis anys de presó i que el processat no pugui apropar-se a les menors durant set anys. I que sigui inhabilitat per a qualsevol professió que comporti contacte regular i directe amb menors.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Set menors patinadores víctimes d’abusos
To Top