Publicitat
Terrassa

Detingut per la geolocalització del mòbil que va robar

La policia va seguir el sospitós fins a Sabadell

Policia Municipal de Terrassa

Va robar un telèfon mòbil a Terrassa i el van enxampar a Sabadell, amagat darrere un arbust. La Policia Municipal va seguir els seus passos amb el sistema de geolocalització del mòbil.

Els fets van tenir lloc divendres al Mercat de la Independència. A les 14.21 hores, una trucada va informar la Policia Municipal de la sostracció d’un dispositiu mòbil en una parada. La víctima va informar uns agents que tenia el localitzador del telèfon activat i que es podia veure la fugida del lladre en temps real. En el moment de parlar amb els policies, el sospitós anava en direcció a l’avinguda de Barcelona.

Tres unitats policials van començar a buscar el delinqüent seguint les indicacions del sistema. Van veure el sospitós. Però aquest va veure també els agents i va escapar en direcció a l’estació de trens Terrassa Est.

Va entrar en una zona boscosa i va caminar cap a Sabadell. Però els policies el seguien. I el van enxampar. S’amagava darrere un arbust al jardí d’un habitatge al carrer de les Mares de la Plaça de Maig de Sabadell. El sospitós va ser identificat i detingut.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detingut per la geolocalització del mòbil que va robar
To Top