Publicitat
Terrassa

L’avinguda del Vallès estrena 68 places d’aparcament nocturn

68 noves places aparcament nocturn avinguda vallès

/ Ajuntament de Terrassa

L’avinguda del Vallès estrenarà aquest dimecres 68 noves places d’aparcament nocturn. A partir d’ara, entre les 20 i les 8 hores, es podrà estacionar en aquesta via, en el tram comprés entre els carrer de la Mola i el pont de Béjar, en sentit de circulació sud.

Des de l’Ajuntament de Terrassa destaquen que l’actuació, emmarcada en el Pla de millora i pacificació del trànsit al barri de Sant Llorenç, permetrà guanyar 68 noves places d’estacionament gratuït a la via pública. La possibilitat d’estacionar s’ha marcat amb senyals de trànsit verticals entre ambdós carrers.

La iniciativa forma part dels projectes previstos als barris de Can Palet, Roc Blanc i Sant Llorenç per pacificar el trànsit i millorar la seguretat viària.  Pel que fa al barri de Sant Llorenç, les propostes plantejaven actuacions per prevenir l’accidentalitat, guanyar espai per a les persones vianants i ampliar l’oferta d’aparcament, que és la que s’habilita a partir d’aquest dimecres.

Aparcament nocturn a Sant Llorenç de Terrassa

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top