Publicitat
Terrassa

Toni Aguilar, de Terrassa, a la companyia teatral del programa de TV3 “El llop”

El jove egarenc ha estat escollit per l’equip capitanejat per Àngel Llàcer per fer de Xeixa a “Terra baixa”

El terrassenc Toni Aguilar, en el moment de saber que era l'escollit per fer de Xeixa

El jove terrassenc Toni Aguilar Hinojo ha estat escollit aquest dimecres a la nit per formar part de la companyia teatral del programa de TV3El llop“. L’egarenc, que és director d’art, s’ha guanyat un lloc al grup capitanejat pel televisiu Àngel Llàcer per representar “Terra baixa“, d’Àngel Guimerà.

Aguilar farà el paper de Xeixa, un pagès que feineja per en Sebastià i sap tot el que passa al molí. Estarà acompanyat a l’escenari per deu actors amateurs més en un equip que assajarà durant dos mesos fins a representar l’obra amb els recursos d’una producció professional.

El programa “El llop” de TV3 vol ensenyar com es crea una representació teatral des de zero, fent els espectadors testimonis de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a representar l’espectacle. Amb l’entreteniment com a punt de partida i amb la voluntat de reivindicar i dignificar el teatre amateur del nostre país, Llàcer i el seu equip han voltat per Catalunya per formar la companyia i viure tot el procés d’assajos fins al dia de l’estrena.

Un cop s’hagi emès el programa, s’engegarà una gira per Catalunya per representar el muntatge als principals teatres del país, amb totes les característiques d’una producció escènica professional.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top