Publicitat
Terrassa

Un patinet atropella un nen a la Plaça Vella de Terrassa

Un nen va patir lesions greus aquest dimecres a la tarda en ser atropellat per un patinet a Terrassa.

El petit, de 6 anys, es trobava a la Plaça Vella quan va ser atropellat per un patinet que, segons testimonis, baixava a tota velocitat des del carrer de la Font Vella. La conductora era menor d’edat. Tenia 12 anys.

L’accident es va produir a les 18 hores. El nen ferit va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Segons la seva família, va patir contusions al cap i fractura de clavícula. La velocitat de pas de vehicles de mobilitat personal (VMP), com els patinets elèctrics, al carrer de la Font Vella i altres vies del Centre i de la resta de la ciutat ha generat continues queixes de vianants.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top