Publicitat
Terrassa

Ona Martínez és la nova portaveu d’ERC i Isaac Albert presideix el grup municipal

Els republicans ajusten l’equip municipal després de l’elecció de la candidata als comicis locals de 2023

Isaac Albert i Ona Martínez, avui durant la compareixença del grup municipal d'ERC davant dels mitjans / Nebridi Aróztegui

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya ajusta la seva estructura després de l’elecció de la regidora Ona Martínez com a cap de llista dels republicans a les eleccions municipals de 2023. La política pren el relleu avui mateix d’Isaac Albert com a portaveu municipal del partit i serà la cara visible i institucional de la formació en l’àmbit municipal. Des d’avui mateix també, Isaac Albert passa a ser el president del grup municipal d’ERC.

La figura, que altres grups han incorporat aquest mandat als seus equips municipals, situa a Albert en una plaça preeminent del grup municipal fins al final de mandat, data en què ja ha anunciat deixarà la política municipal.

ERC fa un canvi de portaveu “en un any decisiu-ha comentat Ona Martínez en roda de premsa-. Encetem una nova etapa amb el relleu al capdavant del grup municipal , i alhora mirem el 2023 per continuar construint un projecte pel present i el futur de la ciutat”. El partit, soci de govern amb Tot per Terrassa, està “assentant les bases de la Terrassa del futur amb projectes ambiciosos i transformadors”, a afegit Martínez.

Els cinc integrants del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament, minuts després d’anunciar que Isaac Albert serà el president del grup / Nebridi Aróztegui

Isaac Albert deixa de ser el portaveu d‘ERC a l’Ajuntament després d’onze anys exercint el càrrec. Aquest matí, el nou president de grup ha volgut deixar clar que l’elecció de la candidata “provoca ajustos normals al grup municipal”, però “no afecta per res al govern de la ciutat”, on els cinc regidors d’ERC mantindran les seves responsabilitats fins a final de mandat.

Per Albert, la nova candidata i portaveu d’ERC “és el present i el futur de Terrassa. Hi ha qui és el passat i qui representa la unió entre el passat i el present, i hi ha qui, com l’Ona, representa el present mirant cap al futur”.

El president del grup municipal d’ERC ha aprofitat l’ajust de l’equip per defensar que ERC “ha fet política sempre, dins i fora de l’Ajuntament, dins i fora del govern municipal”. En aquest sentit, Albert ha tingut un record per companys de grup “que ens han precedit com Ramon ArribasCèlia Ros, Màrius Massallé i Carme Labòria“.

Els republicans van triar dilluns Ona Martínez com a candidata d’ERC a les municipals i, de moment, no revelen quin serà l’equip que l’acompanyarà a les eleccions de 2023. El regidor Carles Caballero ja ha anunciat que, com Isaac Albert, deixa l’Ajuntament a finals de mandat.
Avui, ningú més ha volgut moure fitxa sobre la candidatura. Ona Martínez s’ha limitat a dir que el projecte “haurà d’incorporar, segur, noves mirades, noves visions, noves persones des de fora perquè hi aportin i sumin”. Els regidors Teresa Ciurana i Pep Forn “decidiran què volen fer”, i “ben segur seguiran aportant la seva expertesa a la construcció del projecte i de la ciutat”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top