Publicitat
Terrassa

Retencions a Ripollet, Sabadell i Barberà

Trànsit dens a la C-58, la B-30 i l’AP-7

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de divendres es registren retencions a la C-58 sentit nord, del quilòmetre 7 al 5, a Ripollet, cap a Sabadell. En sentit sud, n’hi ha del quilòmetre 11,5 al 13,5, a Sabadell, cap a Barcelona.

A la B-30 sentit nord, el trànsit és dens del quilòmetre 10 al 8, a Barberà del Vallès, cap a Girona. En sentit sud, també ho és del quilòmetre 10 al 11,5, a Barberà del Vallès, cap a Tarragona.

A l’AP-7 sentit nord, la circulació és intensa del quilòmetre 147 al 148, a Barberà del Vallès, cap a Girona. En sentit sud, també ho és del quilòmetre 148 al 144, a Barberà del Vallès, cap a Tarragona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst. Els de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

En els autobusos urbans de Terrassa, no hi ha alteracions.

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top