Publicitat
Terrassa

Denuncien un furt en un cotxe prop del Lidl de les Fonts

L’usuari explica que els van robar una bossa que tenien al maleter del cotxe mentre fèien la compra al supermercat

Carlos Arana Fernández, usuari terrassenc, ha denunciat un furt que va tenir lloc a dins del seu cotxe el passat dissabte, prop del Lidl de les Fonts. L’usuari explica que al voltant de les 19 hores, mentre feia la compra amb la seva parella, algú els van trencar un vidre del darrere del cotxe i els van robar la bossa amb les coses del seu nadó, malgrat que el cotxe té alarma i teòricament hi ha càmeres.

Carlos Arana declara que “La bossa estava guardada al maleter; i que la nostra impressió és que els van veure passar la bossa al maleter a l’hora d’anar-se del cotxe, per la qual cosa algú devia estar vigilant, i que devien pensar que es tractava d’una bossa amb coses de més valor econòmic“.

Imatge del cotxe amb el vidre trencat / Carlos Arana Fernández

Informa que el matí d’aquest diumenge han posat la denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, a la carretera de Matadepera. Declaren, però, que “No tenim l’esperança de recuperar allò que s’ha sostret, però esperem que serveixi perquè hi hagi més focus i vigilància en cas que aquesta sigui una pràctica habitual dels lladres en aquest supermercat”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top