Publicitat
Terrassa

Trànsit dens a la C-58, l’AP-7 i la B-30

Retencions a Ripollet, Badia i Barberà

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de dilluns es registren retencions a la C-58 sentit nord, del quilòmetre 7 al 3, a Ripollet, cap a l’enllaç amb l’AP-7. En sentit sud, n’hi ha del quilòmetre 10,5 al 11,5, a Badia del Vallès, cap a Barcelona.

A la B-30 sentit oest, el trànsit és dens del quilòmetre 9 a l’11, a Barberà del Vallès, cap a Martorell. En sentit nord, també n’hi ha del 9 al 6, a Cerdanyola del Vallès, cap a Girona i l’enllaç amb la C-58.

A l’AP-7 sentit sud la circulació és intensa del quilòmetre 147 al 143, a Barberà del Vallès cap a Martorell.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst. Els de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

En els autobusos urbans de Terrassa, no hi ha alteracions.

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top