Publicitat
bombers
Terrassa

Veïns de Terrassa enrampats per descàrregues elèctriques

El corrent va entrar en les canonades d’aigua d’un bloc de Sant Llorenç

Dotació de Bombers de la Generalitat

Tocaven l’aigua i quedaven enrampats, sofrien descàrregues elèctriques. Això li va passar a diversos veïns, fins que els bombers van descobrir el possible origen d’aquella espècie de “fuita” elèctrica que va afectar aquest dissabte passat una comunitat del barri de Sant Llorenç: pel que sembla, la reparació d’un termo elèctric havia fet passar el corrent a les canonades de l’aigua. Un veí va ser atès per personal sanitari.

Els serveis d’emergències van ser alertats a les 11.52 hores del dissabte des de la plaça de la Font de la Tartana. Als veïns d’un bloc de pisos “els hi donava el corrent” en els seus habitatges i ningú sabia el perquè. Un veí es va quedar enrampat. A la plaça de la Font de la Tartana va acudir una dotació dels bombers i personal del SEM.

Una reparació
El veí afectat va ser atès in situ i allà mateix va obtenir l’alta. Els bombers van inspeccionar el bloc i van arribar a la conclusió que la “fuita” procedia de la reparació de la instal·lació d’un termo elèctric realitzada unes hores abans.

Segons els primers indicis, el corrent elèctric havia envaït les canonades d’aigua de l’edifici. Els bombers, que van treballar en la zona durant una hora, van tallar el subministrament a l’espera que uns operaris especialitzats reparessin l’avaria. Dies abans, un incident similar que va tenir lloc a Sabadell va obligar a desallotjar tot un bloc de pisos.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Veïns de Terrassa enrampats per descàrregues elèctriques
To Top