Publicitat
Terrassa

Trànsit dens a la C-58 i l’AP-7

A la línia 7 de Tmesa hi ha afectacions per un tall al carrer de Ramon i Cajal

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de dimarts es registren retencions a la C-58 sentit nord, del quilòmetre 8 al 6, a Ripollet, i del 6 al 0, a Montcada i Reixac, cap a Sabadell. En sentit sud, n’hi ha del quilòmetre 0 al 6, a Montcada i Reixac, i del 14 al 16, a Sant Quirze del Vallès, cap a Barcelona.

A l’AP-7 sentit nord la circulació és intensa del quilòmetre 146 al 150, a Cerdanyola del Vallès, cap a Girona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst. Els de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

En els autobusos urbans de Terrassa, entre dimarts i dijous, l’L7 (direcció Bon Aire) es veu afectada per un tall per obres al carrer de Ramon i Cajal. Les parades Glòries Caalanes i Vapor Universitari queden anul·lades. Tmesa recomana dirigir-se a les parades Països Catalans, Glòries Catalanes (L8) o Ricard Wagner (L7).

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top